Audix er allerede kendt og anerkendt af mange musikere og teknikere, for deres høje lydkvalitet og rimelige pris.
Audix har et utroligt bredt sortiment og således vil de fleste mikrofonbehov kunne dækkes med Audix mikrofoner.
Af enkelte highlights kan nævnes Audix D6 som af mange regnes for den bedste stortrommemikrofon. D2 og D4 er ligeledes fremragende tom miks, eller prøv D4 / D6 på et baskabinet.

Check mikrofonpakkerne, der byder på komplette sæt til hele trommesættet, eller dækker hele korets behov for vokalmikrofoner. Mikrofonpakkerne indeholder en væsentlig rabat i fht at købe de samme mikrofoner enkeltvis.
De dynamiske vokal mikrofoner i OM serien lige fra OM2 til OM7 er alle yderst vellydende. OM typerne adskiller sig mht følsomhed og karakteristik, så man kan vælge den type der passer bedst til behovet.
Vx5 og Vx10 er vokal kondensatormikrofoner i topklasse og klarer sig strålende i A/B test mod en hvilken som helst anden mikrofon af tilsvarende type. Vx10 er topmodellen med nyrekarakteristik. Vx5 er grundlæggende den samme mikrofon, men med supernyre karakteristik, så den vil være det rette valg, hvor endnu højere gain før feedback er nødvendigt.

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?