Sonys nye digitale trådløse mikrofon system er blevet vel modtaget i Sverige, Alfa Audios søster firma: Arva Trading har installeret 50 og 60 kanaler på de to af Sveriges tre store opera huse i henholdsvis Malmö og Stockholm.

Systemet i Malmö er den første installation i verden og Sonys teknikere har sammen med Arva Trading været dybt involveret i at integrere systemet i huset og få det tilpasset til de nye frekvensbånd i Sverige. Sverige har været godt og vel et år foran Danmark med overgangen til digitalt TV og med indførelsen af de nye frekvens regler for trådløse mikrofoner.

Lydtekniker Joakim Täck udtaler til Monitor: “Der er et langt spring ned til det analoge system, vi tidligere havde, selvom det var et af de bedste dengang.”

Læs blandt andet AVM´s artikel her

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events