Sony Professional Audio har gennem tiden haft en masse produkter i toppen og altid været med på den innovative bølge både i den analoge verden, men også I overgangen til den digitale audio verden. Deres nye digitale bærebølgeteknologi rokker ved grundpillerne for kvalitetsniveauet i et trådløst audiosystem. Læs mere om DWX systemet her på siden.

I Sony’s sortiment findes produkter af bedste kvalitet i massevis. Dette er uanset om vi snakker trådløse mikrofoner, hovedtelefoner, mobile lydoptagere eller andre produkter i Sony Professionals sortiment.

Vi er stolte af at have disse produkter i vores sortiment og at være Danmarks eneste pro audio forhandler af Sony.

 

Se produkterne fra producentens hjemmeside nedenfor

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events