d&b audiotechnik er kendt som producent af højttaler systemer og elektronik af høj kvalitet. d&b betragtes som en af ​​de absolut førende indenfor professionel lydteknik til live brug. Forskning, udvikling og produktion foregår på virksomhedens anlæg i Tyskland.   d&b højttalere bruges af professionelle udlejningnings firmaer og i mange typer af højttaler installationer som f.eks koncertsale, spillesteder, teatre, operahuse, konference centre, kirker og alt fra de mindste mødelokale til det største stadion.

Grund ideen bag d&b audiotechnik er, at kun ved at udvikle højttalere, forstærkere og controllere sammen opnår man fuld kontrol over slutresultatet og kan garantere og forudsige lydkvaliteten.

Det betyder, at man til enhver tid kan kombinere d&b systemer uden at skulle bekymre sig om de nu passer sammen.

At forstærkerne “kender” højttaleren betyder, at forstærkerens software “ved” om højttaleren er ved at nå grænsen for hvad den kan klare og meget præcist kan kompensere herfor. Det betyder høj ydelse kombineret med meget stor driftsikkerhed og er grunden til, at alle d&b højttalere skal drives af d&b forstærkere. d&b yder til gengæld 5 års garanti på deres produkter.

Kodeord for d&b er høj kvalitet, fleksibilitet,og driftsikkerhed. Nem opsætning og indstilling. Stor brugsværdi og høj gensalgsværdi og dermed en fornuftig investering i et professionelt arbejdsredskab der giver brugeren daglig glæde og grundlag for en stabil indtjening.

 

Links til d&bs hjemmeside:

Touring:

Q-serienJ-serien, Y-serieT-serienV-serieC-serien, E-serien & Monitors

ForstærkereRemote og Integration

Installation:

xC-serie søjlehøjtalere, xA-serie & xS-serie

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events