d&b audiotechnik sponsorerer baren på Plasa.

Vi er mange der mener, at vi har sponsoreret adskillige barer i tidens løb. Men d&b har taget konsekvensen og er blevet officiel sponsor for Central Bar på Plasa i år og Alfa Audio vil naturligvis kunne træffes der.

d&b leverer også lydanlægget til Plasa Innovation Awards Ceremony som finder sted mandag kl. 18:00 også i Central Bar området.

Desuden vil Oran Burns og Steve Jones fra d&b’s Application Support team præsentere seminarer både mandag og tirsdag, som en del af  Technologies for Worship pavillionen på stand nummer 2-M10

Oran Burns vil præsentere “Can you hear me at the back?” hvor han vil kigge nærmere på hvordan signalet som du har behandlet så kærligt fra mikrofonerne og gennem pulten, vil klare vejen ud gennem højttalerne til lytterens ører. Han vil give bud på hvad du kan gøre for at minimere indflydelsen fra rummets forræderiske akustik.

Steve Jones vil præsentere: “Theatre sound source, a virtual shoot out”  Hvor han vil kigge nærmere på fysikken i både line arrays og point source systemer og vil afdække deres respektive styrker og svagheder.

Registrering er ikke nødvendig til Technologies for Worship seminarerne, så du kan bare møde op.

Technologies for Worship: Stand 2-M10

Mere information om Plasa seminar programmet kan findes på:        

www.plasashow.com/education

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events