d&b J-serie workshop
Bliv introduceret til de forskellige højttalere i J-serien, og  få hands-on erfaring med brugen af systemet.

Kurset giver en introduktion til grundlæggende elektroakustik og fortrolighed med d&bs programmering og rigning tilbehør. Du vil blive undervist i hvordan man anvender d&b J-serien for at opnå de bedste resultater, idet der også tages hensyn til de sikkerhedsmæssige aspekter.

 

Kursus forløb:
Indledning
Vi starter med at placere J-serien i forhold d&b de øvrige d&b serier og definere hvilke typer opgaver J-serien egner sig bedst til.

Line array teori
Dette er en teoretisk session om principperne for line arrays og beskriver de fysiske love på en ikke-matematisk måde, hvilket gør det nemt at tilpasse teorien til den virkelige verden.

Lyd system design.
Denne session går ud på at designe et J-serie system med hensyn til systemets dimensionering, særlige krav og eventuelle begrænsninger. Vi arbejder også med de avancerede kontrol og konfigurationsmuligheder der findes i J-serien.

d&b ArrayCalc planlægnings software
Udfra kravene til lyd systemet vil ArrayCalc software blive brugt til at opfylde de definerede specifikationer. Deltagerne laver deres eget forslag, som vil blive diskuteret.

d&b R1 remote software
Praktiske session hvor vi opbygger en R1 brugerflade til brug sammen med J-serien.

Praktisk Dag
Deltagerne vil blive instrueret i at rigge d&b J-serie systemer i forskellige konfigurationer. Der vil være lyttetest for hver konfiguration. Arbejdstøj anbefales.

Deltagerkrav
Deltagerne skal have erfaring med at arbejde med lydsystemer og have et ønske om at udvikle deres kendskab til d&b højttaler systemer med særlig fokus på J-serien.

Sprog Kurset afholdes på engelsk

Medbring din egen bærbare computer (WinXP eller højere) eller Mac med Windows emulering.

Tilmelding: Klik her

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events