Her hos alfa audio er vi meget glade for at kunne præsentere den uafhængige britiske højttaler producent EM Acoustics. De laver et stort udvalg af håndbyggede højttalere, som passer perfekt til alfa audio’s profil som leverandør af de bedste audio produkter til professionelle brugere.

Ved at kombinere et omhyggeligt valg af komponenter og et gedigent håndværk med stor viden om højttaleres fysik, producerer EM Acoustics højttaler systemer af høj klasse. Enhederne lyder godt i sig selv – også lige når de kommer ud af kassen – og kræver ingen form for processering. De kan drives af enhver kvalitetsforstærker, men selv anbefaler EM Acoustics, at der anvendes FFA forstærkere som de efter intensive tests, har konstateret yder højttalerne en fuld retfærdighed.

EM Acoustics er et godt valg hvor lydkvalitet og høj driftsikkerhed er i fokus. At de stadig ligger i et prisleje hvor de fleste kan være med kan kun skyldes at der endnu ikke er flere der har fået øjnene op for højttalernes kvaliteter. Telefonen er åben..!

 

Se mere på EM Acoustics hjemmeside

 

 

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events