– Både omni og cardioid
– Sublim lydkvalitet
– Nem og intuitiv påsætning
– Minimal synlighedseffekt
– Kan bruges med alle professionelle trådløse systemer

DPA d:fine™ ´single-ear´ er markedets førende headset mikrofon når det gælder lydkvalitet, simpelt design og et kæmpe udvalg af accessories. DPA d:fine™ er ergonomisk fleksibel og vil automatisk tilpasse sig ved påsætning og kan i øvrigt både benyttes på højre eller venstre øre.

 

DPA d:fine™ Omni opfanger lyden hele vejen rundt om mikrofonen og gør på den måde mikrofonens position mindre vigtig, hvilket gør den mulig at anvende for alle. DPA´s egne krav til kvalitet garanterer dig en præcis og naturlig taleforstålighed, og er samtidigt i stand til at håndtere kraftige lydtryk. Det er præcis dette der gør, at DPA d:fine™ er det absolut bedste produkt af sin art på markedet.

 

Omni mikrofonen er generelt ikke særligt følsom for vind, åndedræt og støj fra håndtering. Men ikke desto mindre har d:fine yderligere beskyttelse mod pop- og vindstøj integreret i mikrofonens design. Derudover medfølger der to forskellige vindskærme ved hver mikrofon. Yderligere er beskyttelses-etui, kabel-clips til tøjet og et sæt farvekoder til påføring på kablet som sikrer en let genkendelighed ved anvendelse af flere samtidige headsets.

 

Cardioid mikrofonen afslår side- og bagside indfaldstøjen og skaber en større separation fra omgivelserne. Det giver et væsentligt øget gain-før-feedback før feedback, men bibeholder stadig den naturalistiske lydkarakter. Igen er SPL evnen ikke begrænset, og man kan således også bruge d:fine til sangstemmer, uden antydningen af distortion.

 

De 2 headset modeller fås både i sort og beige og er pakket i et forsvarligt etui som man nemt kan tage med sig på vejen. Heri kan også lægge sendere, baterier og andet.

 

DPA tilbehør tæller, windafskærmere, strømforsyninger og adaptere samt kabler med specialstik (MicroDot), 3-pin Lemo, TA4F mini XLR, Mini-jack).

 

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events