På AES i New York fremviste Cloud Microphones deres nye produkt Cloudlifter-Z ”mic activator”. Som den nye Cloudlifter i gruppen bestående af mono kanalen CL-1 og dual kanalen CL-2, tilføjer Cloudlifter-Z en række af funktioner og gør serien fleksibel. Brugere af Cloudlifters klapper i deres hænder, og i andre må se at komme med på vognen. Ring og få en pris på dine nye Cloudlifters!

 

Med en række af nye funktioner som bl.a. variabel input impedans fra 150 -15k ohm, variabelt high-pass filter fra 20Hz-250Hz OG variabelt ouput (+ 12dB eller +25dB). Det gør selvfølgelig CL-Z velegnet til brug med alt fra passive båndmikrofoner og dynamiske mikrofoner til optagelse af svage lydkilder, til hi-output mikrofoner som opfanger kraftigt materiale.

 

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events