Det er ikke enhver højttaler producent, der har mulighed for eller nerverne til, at introducere deres helt nye line array system, foran 10.000 publikummer på Englands mest prestigefyldt scene.

Men det er ikke desto mindre hvad engelske EM Acoustics har gjort, ved premieren på Disney Fantasia i Royal Albert Hall, med deres nye Halo Compact line array. Systemet var specificeret og designet af den anerkendte engelske lyd designer og tekniker Phil Wright. Han udtaler efterfølgende: “I can say without a shadow of a doubt that HALO Compact is simply the best-sounding system I’ve ever mixed on. The transparency, linearity and headroom that EM Acoustics have achieved with this product is quite simply amazing.” Det er store ord for et relativt nyt firma som EM Acoustics, som dog har haft tid til at opbygge et komplet sortiment, fra den mindste EMS-51 bestykket med 5″/1″ enheder til Halo Line array og X3 horisontal line array systemet.

RoyalAlbertHallhalo-c image

Hjertet i Halo Compact er en helt ny udviklet ribbon driver, med et patenteret diffractions filter, som løser mange af de problemer man normalt forbinder med ribbon drivere. Udover ribbon HF enheden er Halo-C bestykket med to stk 8″ front monterede bas enheder og 2 stk 6,5″ horn monterede mellemtone enheder. Dertil findes der en Halo Compact sub, som kan flyves ovenover arrayet.

Læs mere om Halo på Disneys Fantasia i Royal Albert Hall her

Og om EM Acoustics Halo Compact her

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events