Fredericia Teaters meget roste europa premier på Disneys Aladdin musical, genopsættes nu på Operaen i København til sommer.

Forestillingen fik udelukkende 5 og 6 stjerners anmeldelser og publikum belønnede den flotte opsætning med massivt fremmøde. Mange bemærkede, at lyden på forestillingen var exceptionel flot og der var fortjente roser til lyddesigner Tim Andreasen.

 

Alfa Audio var med foran og bag scenen som leverandør af udstyr og som sparringspartner.  Alfa Audio har bl.a leveret komplet d&b audiotechnik PA og surround højttaler system,  32 kanaler Sony DWX digitalt trådløst mikrofonsystem med DPA d:fine hovedbøjle mikrofoner. Surround effekterne var skabt og kontrolleredes af TTA Stagetracker, med Q-Lab effects.

Alfa Audio er endnu engang medspiller ved genopsætning i Operaen.

Re-premier: 19. juli 2013


Herunder kan du se links til omtaler af Aladdin forestillingen.

 

Producenter:

d&b audiotechnik

Sony

DPA Microphones

TTA Stagetracker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?