Sony introducerer 2 nye medlemmer af deres DWZ digitale trådløse mikrofon familie.

Sony producerer to forskellige digitale trådløse mikrofon serier:

DWX serien er den helt kompromisløse state of the art UHF serie, med specifikationer der slår alle konkurrenter af banen.

DWZ serien er den mere tilgængelige serie, som bør vinde indpas rigtigt mange steder.  DWZ sender i 2,4GHz området, men benytter en særlig teknik med at sende på flere frekvenser samtidigt, hvorved stabil forbindelse sikres uden at forstyrre andre 2,4 GHz transmissioner i nærheden.

 

 

Især de nye DWZ M70 (komplet sæt med vokal mikrofon og modtager) samt DWZ B70HL (Beltpack, sender med lavalier mikrofon og modtager) er interessante. Hvad der især adskiller dem fra konkurrenterne i samme prisleje er, at Sony som det eneste system kan transmittere et fuldt PCM 24 bit/50kHz signal, uden brug af compander kredsløb, hvilket betyder, at lydkvaliteten er uden sammenligning i denne klasse. Signalet kan krypteres, hvilket bl.a. er relevant ved møder i virksomheder eller politiske arrangementer. Derudover har Sony opfundet et feedback suppressor kredsløb, som detekterer feedback inden det opstår og som opererer med 1024 bånd, således at notch filtrene bliver så smalle, at de har minimal indflydelse på lyden.

 

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events