Siden 1977 har Solid State Logic været en markedsleder i audio branchen.

Med integreringen af computerstyring i en In-Line studio mikser i 1977 påbegyndte Solid State Logic den udvikling der siden har placeret dem som førende producenter og eksperter indenfor audio behandling og automatisering.

Som årene er gået er produktsortimentet vokset og SSL er i dag at finde i de største studio og broadcast institutioner i verden. En placering i markedet der skyldes såvel SSL’s uovertrufne automatiseringsløsninger som den kompromisløse lydkvalitet.

Med introduceringen af SSL Live, tager Solid State Logic for første gang skridtet ind i live markedet.
Med den digitale udvikling i livemarkedet er løsningskrav fra teknikere stærkt stigende. Lydkvalitet skal være uovertruffen og adskillige live produktioner kræver i dag omfattende og komplicerede opsætninger, der tidligere har været forbeholdt studieproduktioner.

Det er derfor helt naturligt at pioneren indenfor automatisering, melder sig på banen i live markedet.

̈Jeg ser et meget stort potentiale for SSL live ̈, siger Morten Uldbæk, produktansvarlig for SSL Live hos Alfa Audio.

SSL har udviklet en mikser med et stort fokus på teknikerens workflow.
Det er helt afgørende at en mikser, med de meget høje krav fra nutidens produktioner, kan opsættes og betjenes intuitivt og efter personlige behov og præferencer.
Vi har i Danmark nogle af de dygtigste, og dermed også mest krævende, teknikere i verden. Produkter og teknologi udnyttes til det yderste, hvilket gør teknikernes arbejde særdeles krævende. Mange teknikere herhjemme skal overskue meget avancerede opsætninger under deres afvikling af diverse koncerter, musicals, events mm. For at sikre teknikeren kan bevare fokus og det nødvendige overskud under hele afviklingen, er det helt afgørende at brugerflade og automatiseringsløsninger er en hjælp og arbejder med teknikeren.
I forhold til brugerfladen kommer SSL live med hidtil usete løsninger der helt sikkert vil begejstre teknikere i hele verden.

Vi hos Alfa Audio ser frem til et stærkt samarbejde med Solid State Logic og er glade for at kunne implementere dette brand i vores produktportefølje.

Introduktionsvideo fra Frankfurt Messen 2013

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events