xC-Series

Den nye xC-serie består af to søjlehøjttalermodeller, velegnet til installation i vanskelige miljøer, hvor høje forventninger til akustik og æstetik bliver indfriet.XC-serien tager søjlehøjttalerdesignet til et helt nyt niveau, forfinet på vanlig d&b-vis, og med den overlegne lydkvalitet som d&b´s højttalersystemer er kendt for. xC_start_380px

d&b har på en unik måde, løst kendte akustiske problemer som fase-elimineringer, der normalt opstår med traditionelle søjlehøjttalere. Det passive cardioid-design minimerer uønskede refleksioner bag højttaleren. xC-serien tilbyder også justerbar kontrol af den lodrette spredning og ekstremt kontrolleret vandret spredning og meget mere.

 

Læs mere her

 

 

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events