MAX2 monitor

Den nye MAX2 højttaler er 2-vejs passiv og bestykket med en 15 “LF driver og en koaksialt monteret 1.4” HF kompressions driver. Den har en spredning på 75°x75° (constant directivity) monteret i et kompakt og let kabinet med en lav profil.

Til trods for det kompakte design yder MAX2 monitoren op til 135dB * og en lineær frekvensrespons fra 55Hz til 18kHz **

MAX2 monitoren kan drives af en hvilken som helst passende kvalitets forstærker, men for maksimal ydelse og beskyttelse anbefales det at anvende en d&b forstærker, som alle har dedikerede controllere for enheden.

MAX2 Med d&bs egne ord:d&b Product Manager Werner ‘Vier’ Bayer siger, “The d&b System reality is about providing optimal acoustic results for audiences and performers. The MAX2 takes inspiration from the original d&b MAX monitor, which appears on stages all around the world. It is the ideal solution for any stage where clarity and consistency are key requirements.”* Max Peak/1m – Broadband measurement, pink noise, crest factor 4, peak measurement, linear weighting** +/- 2,5dB

Udover funktionen som scenemonitor, kan MAX2 også anvendes som fill-system eller som kompakt PA system på et stativ, eventuelt suppleret med en d&b subwoofer. Højttalerkabinettet er i marine krydsfiner med en slagfast lakering.

Der er M10 gevind til montering af rigging beslag til ophængning etc. En stativ-adapter giver mulighed for stativ-montering.

Stor klarhed og tydelig vokal præsentation, kombineret med velkontrolleret spredning og høj feedback stabilitet giver den velkendte d&b lyd.

MAX2 har med andre ord alle de kvaliteter som udgør kernen i d&bs produktlinie.

D20 forstærker

d&b audiotechnik D20 forstærkeren bygger videre på D80 platformen, som blev lanceret sidste år. D20 og D80 deler mange af de samme funktioner, den intuitive brugergrænseflade, samt fjernbetjening og overvågning via Ethernet gennem (OCA) protokol. (Open Control Architecture).

D20 forstærkeren har fire uafhængige kanaler som hver yder 1600W/4Ohm. Hver kanal har to 16-bånds fuldt parametriske equalizere, og op til 10 sekunders delaytid. Den indbyggede DSP processeringskraft er identisk med D80 og betyder, at eksterne systemprocessorer ikke er nødvendige.

D20 Frontal

 

Forstærkerens intuitive brugerflade inkluderer en berøringsfølsom farveskærm. D20 forstærkeren kan også kontrolleres via et web interface og/eller med d&bs R1/V2 remote software. (Win & Mac). R1 giver adgang til kontrol og overvågning af alle forstærkerens funktioner, enkeltvis eller for hele anlægget.

Fire forstærkerkanaler på 2RU minimerer rack pladsbehov i installationer og reducerer transportomkostninger.

D20 yder den nødvendige forstærkerkraft til den mindre d&b serie, såsom E- T- og Q-serierne. Y-serien og V-serien kan drives af D20, men for at realisere højttalernes fulde SPL potentiale, må de drives af d&b D80 forstærkere. D80 forstærkeren er nødvendig for at drive J-serien og M2 monitorer.

D20 er exceptionel energieffektiv takket være klasse-D teknik og switchmode power-supply med aktiv Power Factor Correction (PFC). Udgangseffekten er stort set uafhængig af spændingsvariationer forårsaget af tvivlsomme forsyningskilder, hvilket betyder, at forstærkeren er i stand til at opretholde optimal systemydelse, selv på kraftigt belastede netforsyninger.

Med d&bs egne ord:

d&b Product Manager, Marc Weber siger: “It’s really exciting to introduce this addition to the new generation of four channel d&b amplifiers. The D20 gives users the DSP power and field proven user interfaces of our flagship amplifier the D80. It is an ideal solution for smaller loudspeakers or systems and applications that don’t require the highest sound pressure levels. As such it is a versatile tool suitable for a wide range of applications.”

 

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events