DPAseminar6
Vi vil gerne rette en tak til alle de fremmødte til vores DPA-seminar torsdag d. 25. februar, omhandlende mikrofonteknik i almindelighed og taleforståelighed i særdeleshed.

Tak, ikke bare til alle de fremmødte nysgerrige hoveder med ører, men også til Bo Brinck fra DPA Microphones der formåede at gøre det til en informativ og underholdende dag. Ydermere skal der lyde en tak til Svalegangen i Aarhus for at stille de hyggelige fysiske rammer til rådighed til arrangementet.

Allerede nu kan vi løfte sløret for, at vi gentager succesen d. 2. maj. Denne gang for vores kunder og samarbejdspartnere i hovedstadsområdet. Den nøjagtige lokalitet og det eksakte tidspunkt er endnu ikke fastlagt, men sæt blot kryds i kalenderen. Nyt følger så snart vi har fastlagt detaljerne. Tilmelding til arrangementet 2.maj sker direkte til Torsten på torsten@alfaaudio.dk eller telefonisk på 70 277 300.

 

DPAseminar5

Hyggeligt og oplysende samvær.

 

DPAseminar1

Teori i praksis.

 

DPAseminar2

Er tingene nu også som de ser ud til at være? En del gange i løbet af dagen fik Bo Brinck eftertrykkeligt klargjort, at vi hører hvad vi tror vi hører.

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events