bgnd-reampDer er ikke noget der kan give grå hår i hovedet på en tekniker som noget der ikke fungerer som man burde kunne forvente de skulle.

Hvad gør man når guitaren, til trods for, at piloten på instrumentet er yderst kompetent, lyder som et ben der sover? Når selv den bedste guitarrist med det bedste instrument, parret med den dyreste boutique-amp og state of the art kabler med stik lavet af det pureste marmor, stadig lyder som en æggedeler…

Hvis man tror på varulve ved fuldmåne og effekten af lange nåle i små voodoo-dukker, så er det nemt af finde en forklaring på problemet, men som i så meget andet, så er der som regel en naturlig forklaring. I forbindelse med trådløse systemer, så er fejlen typisk at finde i impedans-matchning mellem de forskellige elementer i signalrækken.

Klik her for at læse Peter Janis’ artikel vedrørende emnet.

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events