dpa-logo-lime-300

DPA Microphones
Nyheder
Sommer 2016

DPA Microphones succes er oprindeligt funderet på arven efter, og videreførelsen af, Brüel & Kjærs legendariske 4006, 4007 og 4011 mikrofoner. Serien, der nu er adlyder betegnelsen d:dicate, er sidenhen udvidet med 4015- (bred nyre), 4017- (shotgun), 4018- (supercardioid), samt miniature-seriens 2011- (nyre) og 2006-kapsler (omni).
Siden serien i 2011 blev modulær har man kunne vælge mellem fire forskellige powermoduler: A-modulet som værende ypperligeste state-of-the-art, B-modulet med valgbar low-cut og high-boost, det kompakte C-modul og det ultra-kompakte ER/ES-power modul.

DPA har med lanceringen her i sommeren 2016 tilføjet endnu to options til listen over d:dicate-seriens tilslutnings- og monterings-muligheder.

MMP-G Modular Active Cable.
Første skud er MMP-G modulet der muliggør at benytte en af d:dicate mikrofonkapslerne til et trådløst system. MMP-G terminerer nemlig i et DPA micro-dot stik hvorpå der kan påmonteres et hav af forskellige adaptors der passer til et lige så stort hav af trådløse systemer. Nu er det slut med at drømme og fantasere om hvordan papstykket på egerne i cykelhjulet lyder hvis man closemic’er det – og er der noget man hellere vil bruge til sådan en opgave end en DPA 4011 med et MMP-G powermodul og et Sony DWR-system? I think not!
DPA mmp-g-modular-active-cable-microdot-l-2

GSM4000 Gooseneck Shock Mount.
Den anden nyhed er en d:dicate-svanehals-montering. Denne muliggør, at fixere en d:dicate kapsel, med ER/ES-eller førnævnte MMP-G-powermodul, på et instrument til brug i både live- og studiesammenhæng. Fuldstændig ligesom det kendes fra d:vote-seriens (4099) svanehalsmikrofoner. Ja, man kan naturligvis benytte de selvsamme instrument-clips til at fixere instrumentet på d:dicate-seriens GSM4000-svanehals.
DPA gsm4000-gooseneck-shock-mount-for-ddicate-l-3