logo-10eazy
10eazy software-opdatering
version 2.6 er nu tilgængelig

Software ver. 2.6 er nu tilgængeligt til download for alle 10eazy-brugere på 10eazy.com.
Den nye opdatering indeholder en hel del features som meget vel kan gøre livet endnu nemmere for både teknikeren og overvågningen af driften af spillestederne – og ultimativt gøre oplevelserne endnu bedre for publikum.
Hvor man før skulle åbne en 10eazy-logfil fra en koncert op for at kunne tjekke om den maksimale dB-grænse var overtrådt, kan man med ver. 2.6, som vist i eksemplet herunder, læse det direkte af mailen.

Measurement summary in Mail
Hvis målingen har indeholdt overskridelser af grænsen vil det fremgå tydeligt i brødteksten som ”LIMIT VIOLATIONS”. Man kan så sætte et filter op til i sit mailprogram, som sier de velopdragede teknikeres målinger fra. Herefter skal man kun bekymre sig om de relevante violation-målinger – og overveje hvilke der skal laves foranstaltninger for at undgå gentagelser.

Ydermere er de typiske relevante måleresultater lavet i fast layout i .png-format, så det er lige til at printe ud på et A4-ark til den der måtte ønske en hard-copy udgave af dokumentationen. Eazy-peazy!

Summary

Ydermere er det herefter muligt at exportere data fra 10eazy i XML-format. Så kan programmøren og designeren af brugerfladen selv jonglere med alle de data 10eazy indeholder. Eksempelvis skal publikum, i henhold til Schweizisk lovgivning, have mulighed for at kunne se hvor højt der bliver spillet. Om man så vil vise det med en realtime dB-måling direkte fra 10eazy eller via XML-data gennem customiseret brugerflade vælger arrangøren selv. Man kunne også vælge den gode gamle ”grønt lys = smil / rødt lys = hold dig for ørerne”-metode.

Slutteligt kan man nu køre 10eazy logfiler via interne mailservere – hvis man nu eksempelvis har 10 scener på et krydstogtskib der skal overvåges. Sidstnævnte er naturligvis kun aktuelt indtil man har fået installeret permanent netværk i Stillehavet.

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events