Massive Attack, ETP, Forum, d&b J-system og ArrayProcessering

Det ville nok være lige vovet nok at antage at ArrayProcesseringen skulle rage alle roserne til sig fra aftenens Massive Attack koncert i det akustik-udskældte Forum. Ikke desto mindre, så understreger forløbet af aftenens begivenheder blot, at det rigtige grej, de rigtige kapaciteter samt det grundige forarbejde har stor indvirkning på det leverede produkt.

ETP (European Tour Production) leverede den blændende produktion med et sub-hired d&b J-system bestående af 2×16 J-toppe og et subarray bestående af 16 J-subs og 2 J-infrasubs.
Med support fra Alfa Audio blev ArrayCalc fodret med de relevante informationer og dette udmundede i utroligt lovende rigging-plot – som så altså ultimativt viste sig at stemme overens med virkeligheden.

ac1

ac2

Med en storartet produktion, et veltrimmet og vellydende anlæg kombineret med et godt musikalsk budskab og en FOH-tekniker i Robb Allans kaliber, så skal man et godt stykke op ad stigen for at finde det svageste led!

Læs selv Ekstrabladets Henrik Queitschs anmeldelse af aftenens begivenheder på Nørrebro her.

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events