dpa-logo-lime-300

MIKROFONTEKNIK OG TROMMEPRODUKTION.
Seminar v/Bo Brinck & Rune Slot fra DPA microphones
Vejle Musikteater, tirsdag d. 24. januar 2017 kl. 9.30-15.30

INVITATION

Vi er glade for, at kunne byde på et mikrofon-seminar hvor der vil blive fokuseret på trommeproduktion. Bo Brinck fra DPA Microphones vil som vanligt tegne og fortælle – og ved hans side vil Rune Slot være at finde på dagen. Rune er en kompetent herre – trommeslager og lydtekniker. Han er bl.a. kendt som FOH- og monitor-tekniker for navne som Black Country Communion, D:A:D og Anne Linnet.
Det overordnede tema vil være mikrofonteknik, men Bo og Rune vil stille ultraskarpt på trommeproduktion og den nærmest uudtømmelige vifte af emner der relaterer sig hertil – både i live- og i studiesammenhæng.
Snakken går tit på mikrofonvalg og om hvordan teknikere oftest griber til ”the usual suspects” når det kommer til mikrofonvalg. Den trend vil vi gerne udfordre og inviterer derfor de deltagere, som skulle have lyst til det, til at medbringe deres oftest brugte stortromme-mikrofon.
Her vil altså være en fantastisk mulighed til at udvide sin horisont om mikrofoners virkemåder, samt at tilegne sig viden o
m hvorfor der sker hvad der sker – når man gør som man gør.

På seminaret vil der være en dybdegående gennemgang af bl.a. følgende emner;
● mikrofontyper, -valg og -placering.
● omni kontra retningsbestemte mikrofoner.
● fase, modfase og tidsforskydelser.
● off-axis response.
● mikrofonplacering i ”tight spaces”.
● separation af lydkilder og minimering af overhør/bleed.
● proximity-effekt og mikrofonkarakteristik som værktøjer.

Disse punkter vil naturligvis blive leveret i et skønt samsurium med anekdoter og røverhistorier – og mon ikke der dukker tips, tricks og ”secrets of the trade” frem i samme ombæring? Det bliver en skøn sammenblanding mikrofonteknikker i teori og praksis.

Lokalitet: Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle

Alfa Audio er vært ved en let frokost og drikkevarer på dagen.

Tilmelding skal ske senest d. 22.januar – direkte til Torsten Matthiessen via mail torsten@alfaaudio.dk eller på 81 745 745.

– med venlig hilsen,

alfaaudio_logo_jpg

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events