Autentisk Analogt Approach

rockinmylifecover
Det er nu ved at være nogle måneder siden Erann entrerede med sit seneste albumudspil ”Rockin’ My Life”. Ud over at være en hyldest til livet, god sangskrivning og yderst kompetent musikalsk performance er det en rejse tilbage i tiden. Ikke bare tilbage til en organisk lyd, som vinyl-entusiaster hungrer efter, men også en forfriskende rejse til en tid hvor hele approachet til det at skabe musik var fundamentalt anderledes end dagens standard er.
Bevares, der bliver lavet bunkevis af utrolig velskrevet, veleksekveret og velproduceret musik i dag, men det hører efterhånden sjældenhederne til, at man kan sætte sig i en god stol, lukke øjnene, lytte til musikken og mærke hvordan den ånder. Det skyldes ikke god performance, godt grej eller god produktion – det skyldes god performance, godt grej OG god produktion – i kombination med godt sangskrivningshåndværk og at det er eksekveret af en der rent faktisk har noget på hjertet! – og netop det gør det så fantastisk befriende at lægge ører til Erann’s nyeste udspil.

Store dele af indspilning og mix af ”Rockin’ My Life” er foregået i Erann’s eget studie lige uden for hovedstaden. Her bor den NP-pult hvorpå talrige af Gasolin’s klassikere blev indspillet op i gennem 70’erne – side om side med to Ampex 2” båndmaskiner, klassikere som 1176’ere, Neumann PEV EQ’s, NTP 179-120 comps, NS10’ere og nyklassikere som Avalon VT737, Apollo, ADAM A77X’ere samt Audix D2, D6 og i5 dynamiske mikrofoner og alskens andre dejlige materielle milepæle og mesterværker.

img_0703-kopi
Udover Erann selv og det hårde musikerhold, bestående af Poul Reimann, Jacob Gurevitsch, Bastian og Kristoffer Sjelberg, har der været en hel del eksterne, men yderst kompetente, herrer der har haft fingre med i tilblivelsen af “Rockin’ My Life”. Kapaciteter som sangskriveren Michael Garvin og producerne Kjell Wennick og Russel Elvado har gjort deres for at guide dokumentationen af dette lille stykke musikhistorie i den rigtige retning.

Atmosfæren emmer af analog autencitet da Erann lukker op for albummet og vellyden flyder ud af A77X’erne og fylder studiet. Der er kun to sætninger der i skrivende stund virker som passende akkompagnement til dette album: “Hør det!” og “Mere af den slags, tak!”.

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events