Godset, Sort Sol og d&b audiotechnik.

godsetfront
Opgradering.
End ikke den mest fremsynede person ville, i 1920 da lokalerne til godsbanen i Kolding blev bygget, kunne have forudset, at det små hundrede år senere ville være det musikkulturelle samlingspunkt i Kolding Kommune.
Kolding Kommune indrettede i 1997 den gamle godsbanegård med henblik på at skabe et solidt fundament for det spirende rytmiske musikliv i kommunen. I første omgang blev det til en hel række udstyrede øvelokaler samt et lille lydstudie til brugerne af øvefaciliteterne.
I 2001 slog Godset dørene op for koncertsalen i den fjerneste ende af musikkomplekset. Et fuldt restaureret og aldeles indbydende charmerende lokale.
Ønsket om opgradering til en linearray-front for at kunne dække salen mere jævnt blev en realitet i efteråret 2012, hvor Alfa Audio leverede og trimmede det nyindkøbte d&b audiotechnik V-series linearray system.
4 x V-toppe og 2 x V-subs pr. side – samt én J-sub og én J-infra sub i center. Et vellydende og yderst potent anlæg der, på en rigtig god dag, kan udfordre den gamle godsbanegårds konstruktion og forsøge at rykke scenen lidt længere væk fra baren.
Monitorsystemet blev i samme omgang opgraderet til 8 stk. d&b M4 kasser. 8 x D12 forstærkere skulle der til at drive systemet. Ved lanceringen af D80’eren året efter blev samtlige D12’ere dog opgraderet til disse.
Ydermere blev den analoge Midas Herritage 1000 pensioneret til fordel for en Soundcraft Vi4 digitalpult.

godset
Regionalt spillested.
Ved udnævnelse til Regionalt spillested i 2009 medfulgte støttekroner. Dette har koncertprogrammet har nydt godt af. Godset arbejder tæt sammen med de to andre regionale spillesteder i Trekantsområdet, Bygningen i Vejle og Det Bruunske Pakhus i Fredericia – der også begge har d&b systemer.
Driften af Godset beskæftiger i dag ti mennesker, hvoraf de seks er fuldtidsansatte. Herudover er der mere end 100 frivillige der hjælper til ved afholdelse af koncerter og diverse øvrige arrangementer.

sortsol
Sort Sol og d&b audiotechnik jubilæum.
Sort Sol kan i år, lige som d&b, fejre 35 års jubilæum og de har i fællesskab rig mulighed for at fejre det når Sort Sol, for første gang siden 2013, til foråret begiver sig ud på de danske livescener i forbindelse med deres varslede albumudgivelse. Når Sort Sol rammer Godset d. 31. marts vil det legendariske danske rockkoryfæ Steen Jørgensen, sammen med resten af Sort Sol trioen, kunne nydes på salens vellydende d&b V-system. Ja, faktisk er der ret mange muligheder for at lytte til kombinationen af den vellagrede musikalske konstellation sammen med lyden af et anlæg fra den tyske højttalersystem-producent med lige så mange års erfaring i rygsækken.
I løbet af de ni bebudede koncerter på turneen vil ikke mindre end de syv nemlig blive afviklet på koncertsalenes fastinstallerede d&b anlæg;

Portalen, Greve
d&b Q1-system med V-sub array

Godset, Kolding
d&b V-system med J-infra subs

Musikkens Hus, Aalborg
d&b V-serie line array

Gimle, Roskilde
d&b Q-serie line array

Musikhuset, Aarhus
d&b V-serie med J-infra subs

Store Vega, København
d&b V-serie

DR Koncerthuset, København
d&b V-serie

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events