DPAbanner

DPA Microphones kampagne på d:fine™ & d:screet™ bodyworn mikrofoner

I samarbejde med teamet hos DPA Microphones i Allerød kan vi nu tilbyde en attraktiv forårsdeal på bodyworn mikrofoner. Kampagnen retter sig mod alle slags bodyworn mikrofoner – både d:fine™ headsets og d:screet™ lavaliermikrofoner.
Detaljerne i kampagnen kan du se i afsnittene herunder.

DPA d:fine™ deal

d-fine kampagne

Køb et d:fine™ headset med Microdot connector til din normale pris og få en valgfri adapter  med GRATIS – det være sig XLR-adapter med eller uden high pass-filter – eller en af de mere end 30 adaptere skræddersyet til specifikke trådløse systemer (listepris 580kr/ex. moms). Mulighederne er mange – valget er dit.
Kampagnen gælder alle d:fine™ headsets. 4066 og 4088 samt alle afskygninger af de nyere d:fine™ modeller med den mere diskrete hovedbøjle, hvad end der ønskes single eller dual ear, omni eller directional, standard eller slim model – og naturligvis i alle de tilgængelige farver. Ja, skulle man endda ønske et d:fine™ headset med integrerede in-ears, så gælder kampagnen naturligvis også der.

DPA d:screet™ deal

d-screet kampagne

Køb en omnidirectional DPA d:screet™ lavaliermikrofon til din normale pris og få en valgfri adapter til trådløst system med GRATIS! Ydermere medfølger der vindhætte og den nye forbedrede mikrofonclip SCM00013-B* GRATIS. Alt i alt, så får du i kampagneperioden for listepris 740kr ex. moms med i købet u/b. Det svarer til en ekstra rabat på 25%!
Kampagnen gælder på alle d:screet™ omni lavaliermikrofoner: SC4061, SC4061, SC4062, SC4063, SC4071, SCO60, SCO61 og SC063. Heavy duty og necklace versionerne er selvfølgelig også omfattet af kampagnen.
* Den nye SCM0013-B mikrofonclip passer ikke på heavy duty kablerne – så hvis der bestilles en omni lavaliermikrofon med heavy duty kabel, så medfølger den passende SCM0001 mikrofonclip naturligvis i stedet for.

Kampagnen løber til og med udgangen af april 2017.
Hvis du ønsker dig at benytte dig af kampagnetilbuddet, har spørgsmål til kampagnen eller brug for vores råd og vejledning, så send en mail til Torsten Matthiessen på torsten@alfaaudio.dk eller ring på 81 745 745 / 70 277 300.
Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?