Så skete de endelig! Vi må løfte sløret for nyeste skud på stammen fra DPA’s udviklingsafdeling.

d:vice™ MMA-A Digital Audio interface

Det lyder umiddelbart simpelt. Et lydkort? Er verden ikke ved at have set nok USB-lydkort? Hvor mange forskellige lydkort skal vi egentlig bruge? Er der overhovedet mere vi har brug for?
. . . og som svar på sidste spørgsmål er der et meget enkelt svar. Ja, vi har lige præcis brug for DPA’s d:vice™ MMA-A Digital Audio interface!
Et interface med to mikrofonindgange, sublim lydkvalitet, 24bit og 96kHz samplerate , powered via USB eller iPhone/iPad lightning og kontrolleres fra samme – og så fylder den kun godt 5cm i diameter! På størrelse med en guldmedalje til at hænge om halsen. Det er netop hvad vi får lyst til at gøre – og vi har svært ved at få armene ned igen!

Alle DPA’s mikrofoner kan bruges med d:vice™. Bare der er microdot connector på. Det er naturligvis ligetil med diverse d:fine™ headset og d:screet™ lavalier mikrofoner. Til field interviews og reportager, men ikke mindst også hvis lyden skal akkompagneres af en video optaget af samme iOS enhed. Det er som bekendt typisk på lydsiden det halter – det er der nu råd for – meget enkelt! App der  tildeler dig herredømmet over cockpittet kan downloades i Apple App store.

Jamen hvad så mere? Hvad så hvis jeg gerne vil optage Youtube videoer med instrumenter eller indspille mine singer-songwriter projekter hjemme? Muligheder er der nok af – og også her er der dækket ind. Skulle man ønske at indspille med mikrofoner fra d:dicate™ serien (4011A, 2011C, 4017B etc.) så skal man blot vælge et MMP-GS preamp-modulet sammen med kapslen – det terminerer nemlig i microdot og så er man kørende.
Pludselig kan man altså også lave en XY-stereo optagelse med to 4011GS’ere og sin iPhone – et setup man kan have i lommen – uden på nogen som helst måde at gå på kompromis med kvaliteten!

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events