AES konference 2017 i Struer – Sound Reinforcement / Open Air Venues

Den ene af årets to internationale AES konferencer afholdes i ”Lydens By”, Struer. Der foreligger allerede nu preliminært program og der er ganske meget som er relevant – ikke mindst for vores udlejningskunder, lydteknikere og arrangører!

”Sound Reinforcement” lyder overskriften på konferencen – med undertitlen ”Open Air Venues”. Eventet strækker sig fra onsdag d. 30.august til søndag d. 2.september og finder sted i diverse lokaliteter i og omkring Struer, herunder Stuer Museum, B&O’s hovedkonter, Folkets Hus, Apollon samt en 380 kvadratmeter store fritliggende Main Stage.

d&b audiotechnik stiller med den stærkeste opstilling fra R&D afdelingen i Backnang. Cremen af udviklingafdeling vil være til stede på AES konferencen i Struer.

Der vil, blandt meget andet, være foredrag, præsentationer og workshops omhandlende bl.a. d&b audiotechnik’s Noise Calc prediction software og dets anvendelsesmulighederne når nabogenerne skal minimeres. Ydermere vil fredagens program byde på et seminar om mikrofonteknik afholdt af DPA Microphones’ Rune Slot.

Hele programmet, og mere omtale af konferencen, kan ses på nedenstående link.

Preliminært program til AES konference 2017 i Struer.

Klik her for tilmelding til konferencen.

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events