Soundgirls.org inviterer til System Reality Workshop hos d&b audiotechnik i Backnang.

Kurset er stilet mod etablerede livelyd-teknikere. Der vil blive givet et godt, grundigt og realistisk bud på workflow med d&b systemer ved at tage udgangspunkt i grundlæggende teori i elektroakustik , intro til ArrayCalc, samt praktisk hands on.

Arbejder man med d&b systemer, men har endnu ikke været på et af deres kurser, er dette et kærkommen tilbud til en grundig gennemgang af et d&b system. Selve kurset foregår på d&b’s hovedkvarter i Backnang ved Stuttgart i Tyskland.

Kurset er gratis, dog skal man selv betale transport + hotel (d&b har en discountordning med et nærliggende hotel) – og det er obligatorisk at være medlem af Soundgirls.org for at kunne deltage, som iøvrigt er gratis.

Læs mere på dette link.

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events