Det bedste er nu blevet endnu bedre!

 Med lanceringen af CORE teknologien lægger DPA Microphones for alvor større afstand til konkurrenterne. Den mest naturligt lydende miniaturemikrofonkapsel har nu fået nyt preamp-kredsløb, hvilket øger det dynamiske område med op til 14dB!

Den totale harmoniske forvrængning, som, hvis man følger standarden, sætter den øvre grænse for mikrofonens dynamiske arbejdsområde, er blevet minimeret og dermed er der altså givet et markant større headroom inden preampen begynder at gå i mætning.

Som i alle andre tilfælde, så kommer gode ting med en pris – medaljens bagside. Bivirkningerne af det øgede dynamiske arbejdsområde og den reducerede forvrængning er, at mikrofonerne lyder endnu bedre end før – tro det eller lyt!

Læs mere om CORE på DPA Microphones hjemmeside – eller ring på kontoret her hvis du har spørgsmål.

 

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events