DPA Microphones d:vote™/4099-serie lanceres nu med den nye CORE teknologi.

Implementeringen af CORE teknologien af d:fine™ headsets og d:screet™ lavalier mikrofonerne har været en realitet, og en success, siden lanceringen i oktober 2017. Nu er selvsamme CORE preamp også standard i d:vote 4099 mikrofonerne. Det betyder samtidig at den hidtil eksisterende ”Legacy” model udgår.

Der har altid været to forskellige versioner af 4099’eren – en high SPL og en low SPL – Classic- og Rock-versionerne. I den nye lancerede CORE udgave betegnes de to forskellige som ”Loud SPL” eller ”Extreme SPL”. Disse kan klare intet mindre end henholdsvis 131dB og 137dB SPL før 1% forvrængning (THD) – og ydermere 11-15dB før egentlig clipping!!! CORE versionen giver dermed et forbedret dynamisk arbejdsområde på henholdsvis 9dB og 13dB i forhold til den tidligere Legacy model. Ikke så lidt endda!

Ud over den nye CORE preamp, som sidder umiddelbart i forbindelse med miniature-mikrofonkapslen, samt lidt fysiske ændringer på udformningen af skumvindhætten, så er alt andet det samme; MicroDot connector, adaptere, kabler, clips og øvrige accessories. DOG er mikrofonen nu tydeligt markeret med en gul eller en rød ring ved MicroDot connectoren, så man hurtigt er i stand til at identificere om man har fat i en Loud SPL eller Extreme SPL version.

DPA d:vote™ 4099 CORE fås i touring kits med 4 eller 10 mikrofoner eller i kits med én mikrofon bundlet med XLR-adapter, kabel og én af de mange forskellige instrument-clips. Der kan også fås som et selekteret stereosæt til brug ved opmicning af flygel – eller andre lydkilder man gerne vil kunne gengive i stereo.
Alle clips, adaptere, kabler og 4099-mikrofoner er naturligvis også tilgængelige i løssalg. Det hele er naturligvis på lager hos Alfa Audio. Typisk dag til dag levering, hvis ordren er os i hænde inden kl. 13.00.

Herunder er et performance skema hvor specs fra de nye CORE modeller holdes op mod de tidligere Legacy versioner – men husk; det er bare tal. Lyd skal høres og opleves. Ring eller skriv endelig til os hvis interessen er vakt!

Klik her for at læse den udførlige d:vote 4099 application guide

Denne lettere alternative application guide er også stadig super relevant! 😉

…eller kontakt Torsten på kontoret for mere info.

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events