Presonus er i byt-til-nyt humør! OK, du kan selvfølgelig ikke bare bytte brugt til nyt lige over, men går du med overvejelser om at opgradere din 16-, 24- eller 32-kanals digitale mixerpult eller rackmixer, så er her en oplagt mulighed for at trykke på knappen til en god handel.

Den digitale mixerpult eller rackmixer, som du gerne vil smide ind i handlen, skal være 100% funktionel og i pæn stand (også kosmetisk). Hvis den er det – og den bliver endeligt godkendt til at indgå i trade-in programmet – så kan du opnå følgende rabat på en ny StudioLive series III mixer:

Hvordan deltager jeg i programmet?

  • Kontakt os direkte på tlf.: 70 277 300 eller email: info@alfaaudio.dk
  • Tag din mixer med hen til os, eller send den (vi anbefaler, at du køber forsikring på forsendelsen). Hverken Alfa Audio eller PreSonus kan drages til ansvar for bortkomne pakker under transport. Vi anbefaler også, at du under alle omstændigheder tager kontakt til os, før du sender din mixer.
  • Efter at vi har bekræftet, at din mixer er fuldt funktionel, får du tilbudt en rabat jvf. det ovenstående skema på en ny Presonus StudioLive Series III mixer.

Presonus har yderligere en detaljeret beskrivelse af betingleserne forbundet med dette program (på englesk). Læs Presonus’ Terms & Conditions her…

Lær mere om Presonus StudioLive Series III produkterne her…

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?