Vi er allerede kommet i julestemning, og derfor skal du have muligheden for en gratis DPA d:dicate™ 2011C mikrofon. I al sin enkelthed går tilbuddet på, at hvis du køber 3 stk d:dicate 2011C mikrofoner til din normalpris, så får du en fjerde med ganske gratis. Samme rabat gør sig i øvrigt gældende for 2011C stereosæt.

Den alsidige d:dicate™ serie er legendarisk inden for studie- og filmproduktion, hvor de er meget udbredt blandt de kritiske brugere, som værdsætter detaljer og insisterer på kun at bruge de bedste værktøjer, der findes. Og det er uanset, om du skal optage i studiet, koncertsalen, på scenen eller sågar i en broadcastsituation. DPA’s d:dicate™ leverer hver gang.

Kontakt os direkte for yderligere info…

Tilbuddet gælder indtil 31. december.

 

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?