d&b audiotechniks GSL-serie har med al tydelighed bevist, at innovationen ikke bare er i live, men også i højsædet. Lyd er retningsbestemt, men d&b giver, bl.a. i kraft af GSL-seriens sidevendte højttalere, en hidtil uhørt kontrol. Selv kalder de det ‘Directivity Reborn’.

Og det virker. Det kan fx Allround Lyd og Lys i Struer bekræfte, da de har haft premiere på GSL i 2018. Det kan du læse meget mere om i denne artikel… 

Men d&b ser konstant fremad. Derfor lancerer de på NAMM 2019 i denne måned deres helt nye KSL-serie, som er fysisk mindre end GSL-serien, samtidig med at den høje lydkvalitet og de mange fordele i forbindelse med at kontrollere retningbestemtheden er bevaret i en grad, som faktisk er bedre, end de selv havde turdet håbe på. Du kan se og høre mere om dette i denne video, og så løfter vi for alvor sløret for den nye KSL serie, når NAMM begynder om et par uger.

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events