Når dine produkter er højttalere og du gerne vil præsentere dem bedst muligt, så skal rummet, de er installeret i, leve op til den samme høje standard. Det er her paneler fra Primacoustic kommer ind i billedet.

Genelec’s danske afdeling i Skanderborg er relativt nyetableret, og de fysiske rammer var derfor ret ’rå’ fra starten. Og eftersom det primært handler om vellyd, så var der i særlig grad fokus på at få indrettet lytte- og demorummet rent akustisk, og udgangspunktet var fra start et miljø med hårde betonoverflader og parallelle vægge, hvilket naturligvis ikke er optimalt.

Det primære mål var at ‘tæmme’ lytte- og demorummet, og til det valgte Genelec Primacoustic paneler. Men da der var nogle elementer tilovers, viste det sig, at de faktisk også kunne løse andre problemer i de nye rammer…

Læs hele historien og få alle detaljerne her

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events