Nye Presonus StudioLive Series III modeller

Presonus har netop udvidet Serie III med fire nye modeller.

Faktisk er navnet ret rammende, da det netop er en mixer, hvor både brug i studiet og live er tænkt med ind helt fra start. USB-integration, som i virkeligheden gør en StudioLive konsol til et audio interface til din DAW i studiet, men samtidig er det også et modulært system med stagebokse og personlige monitor mixere på programmet.

StudioLive Series III

I blandt de nye Series III mixere findes fire forskellige versioner, som alle leverer samme flexibilitet og routing som de tidligere Serie II mixere – nu dog med mulighed for håndtering af flere kanaler.

StudioLive 64S

StudioLive 64S er en 64-kanals mixer, som har den nye quad-core PreSonus FLEX DSP chip ombord. I alt får du 76 mixkanaler, 43 mixbusser og mulighed for at afvikle hele 526 samtidige processer — inklusiv 8 stereo rumklange og Fat Channel plug-ins på samtlige inputkanaler og mixbusser.

Med 128 (64 X 64) kanalers USB recording, 128 kanalers AVB I/O leverer StudioLive 64S på alle parametre.

StudioLive 32S

StudioLive 32S ligner på overfladen rigtig meget StudioLive 64S. Den har PreSonus’ dual-core FLEX DSP og arbejder med op til 40 mixkanaler, 26 mixbusser og kan afvikle op til 286 samtidige processer — inklusiv 4 stereo reverbs og Fat Channel plug-in på alle inputkanaler og mixbusser. Dertil kommer 128 (64×64) kanalers USB recording og 128 AVB netværkskanaler.

StudioLive 32SX

Med masser af processing power er StudioLive 32SX den oplagte løsning, hvis du leder efter en kompakt mixer med 32 kanaler. Den byder bl.a. på PreSonus’ dual-core FLEX DSP, 40 mixerkanaler, 26 mixbusser og 286 samtidige processer — inklusiv 4 stereo reverbs og Fat Channel plug-in på alle inputs og mix.

Den lave profil gør den også ideel til mindre studier eller venues med sparsom plads. Split-fader workflowet lader dig håndtere 32 inputkanaleri to lag af fadere, samtidig med at du har adgang til dine mixudgange p åotte yderligere fadere. Med 32 XMAX mikrofon preamps og 16 balancerede mixudgange samler StudioLive 32SX fleksibilitet, power og lydkvalitet i en kompakt løsning.

StudioLive 32SC

StudioLive 32SC er en kompakt og rack-montérbar 32-kanals digital mixer, som nemt og hurtigt kan skaleres til 16-, 24-, og 32-kanals applikationer.

Lad dig ikke snyde af størrelsen, for StudioLive 32SC har PreSonus’ dual-core FLEX DSP ombord og håndterer op til 40 mixerkanaler, 26 mixbusser og 286 samtidige processer — inklusiv 4 stereo rumklange og Fat Channel plug-in på alle inputkanaler og mixbusser. Med 128 (64×64) kanalers USB recording og AVB netværk audio I/O er StudioLive 32SC klar til at indgå i dit næste studie eller live rig.

Firmware 2.0

Og for at tage disse mixere endnu et niveau op, er der nu landet en Firmware 2.0 opdatering, som adresserer nogle af de vigtigste funktioner og behov, som PreSonus har fået igennem brugerrespons. Med den nye opdatering får du følgende:

  • Mulighed for at indsætte Fat Channel kompressor og EQ plug-ins på alle udgangsbusser samtidig (plus på samtlige inputkanaler som i den forrige firmware version).
  • Scenes opdateres for at forbedre dit Project/Scene workflow.
  • Mulighed for at skræddersy 10 brugerprofiler med avancerede rettigheder tilknyttet.
  • Faderrespons er nu 50% hurtigere.
  • Skærmen opdaterer over 70% hurtigere.
  • Touchskærm respons er nu 90% hurtigere.
  • Scenes loader op til 75% hurtigere.

Læs mere om PreSonus StudioLive Series III her…

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events