Victory vælger SSL L-Series

Da Jesper Danius Sørensens udlejningsvirksomhed Victory stod over for at skulle investere i nye live pulte, blev intet overladt til tilfældighederne.

”Vi har i mange år kørt med et andet velkendt mærke, da noget af det vigtigste for et udlejningsfirma er, at der er hurtig adgang til service og support, uanset hvor man er,” fortæller Jesper. ”Men vi oplevede stadigt oftere, at vores kunder begyndte at efterspørge alternativer – særligt var der en udbredt interesse for de nye L-Series mixere fra SSL. Men som sagt er adgangen til service og support af helt afgørende karakter.

Jeg har arbejdet sammen med Alfa Audio, som bl.a. er SSL-forhandler, i mange år, så jeg var overhovedet ikke bekymret på den hjemlige front, og samtidig er SSL et respekteret og globalt brand med kontorer, distributører og produkteksperter stort set overalt. Ikke at vi har oplevet nogen problemer, men det er vigtigt at have vished for, at muligheden er til stede også i udlandet. Derfor kunne vi trygt gå videre til det næste step i processen – nemlig den lydmæssige del.”

For at tjekke dette i dybden, besluttede Jesper og hans team at gå all-in ved simpelthen at lave en A/B test på en stor opsætning med masser af højttalere.  

”Efter at have hørt SSL pulten i aktion, var vi ikke i tvivl. Det er ikke en billig løsning, men den lyder også derefter, og der var en klar forskel – en detaljerigdom og samtidig tyngde, som vi ikke havde hørt før med andre pulte. Så med de to væsentligste ting lagt sammen – adgangen til service i marken og den fantastisk klare og definerede lyd, så var vi ikke i tvivl om, at det var den helt rigtige vej at gå,” slutter Jesper af.

Vi havde fornøjelsen af at høre SSL-pultene sammen med Jesper i forbindelse med en Lukas Graham koncert i Boxen i Herning, og det var en lydoplevelse, som sjældent er hørt bedre i en indendørs arena. Selv med de traditionelt udfordrende betonrammer og højt til loftet, stod lyden knivskarpt, og alle instrumenterne kunne nemt adskilles i lydbilledet. Som Jesper udtrykte det: ”Det er som et fedt HiFi anlæg – bare kraftigere!”

Det har muligvis også noget med en prima lydmand, Frank Grønbæk, at gøre, men omvendt kommer selv den bedste lydmand kun til at lyde endnu bedre med førsteklasses værktøjer under fingrene. Når det hele så går op i en højere enhed, kommer musikken for alvor til sin ret, hvilket jo i sidste ende er det vigtigste af alt.

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events