Vokkero er en af de tunge drenge på markedet når det kommer til radiokommunikation. De har i godt 20 år leveret radiokommunikation til service-, industri-, og sportsmarkedet, hvor de bla. leverer VAR-kommunikation til FIFA og UEFA. Nu har de så også bevæget sig ind på Pro Audio marketed med deres Guardian Show serie.

Vokkero Guardian Show er et standalone trådløst intercom-system designet til audiovisuelle produktioner og live events, til en skarp pris.
Systemet er licensfrit og fungerer på 10 tilgængelige radiofrekvenser mellem 829.250MHz og 869.525MHz, med justerbar RF-sendestyrke. Hver frekvens har 4 grupper og et ubegrænset antal brugere inden for et bredt og pålideligt frekvensområde.
Guardian Show er let at konfigurere. Der kan vælges imellem 3 forskellige presets; Rigging, Live, og Studio, som laver en hurtig opsætning af systemet fra et støjende scenebygningsmiljø og til stilheden i et TV/Filmstudie. For mere specifikke opsætninger, kan hvert parameter såsom lydniveauer, RF-sendestyrke, stemmeprioritetsstatus og andre grundlæggende funktioner justeres enten fra hver enkelt beltpack eller fra konfiguratorens intuitive touchskærm.
Guardian Show fås som komplette kits til 2, 4 6 eller 8 brugere, og det hele kommer i en lækker kasse.

For mere information, priser eller en demo af Vokkero Guardian Show, så er i mere end velkomne at kontakte Frodi på frodi@alfaaudio.dk eller på 87362404.

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events