d&b audiotechnik lancerer ny verison 10.14.1 af ArrayCalc. Med denne version følger den helt nye Venue Database, der som navnet antyder er en database med ArrayCalc filer for en række venues verden over.

Venue databasen indeholder venuemodeller af høj kvalitet, som kan importeres direkte til ArrayCalc. Modellen repræsenterer nøjagtigt alle publikumsområder, og indeholder oplysninger om tilgængelige riggehøjder og punkter, vigtige strukturelle træk, load-in forhold, billeder af venue og mere.

Modellerne er lavet af ArrayCalc brugere fra hele verdenen, og derfor har alle ArrayCalc brugere mulighed for at bidrage med en venue model. Inden modellen bliver tilgængelig i Venue Databasen, bliver den kvalitets tjekket af d&b. Kravene for at bidrage med en model kan findes inde på d&b’s hjemmeside, eller via følgende link:
https://www.dbaudio.com/fileadmin/pdfs/products/dbaudio-instruction-contributing-venue-database.pdf

Link til ArrayCalc V10.14.1 release notes:
https://www.dbaudio.com/assets/products/downloads/software/arraycalc/dbaudio-release-notes-arraycalc-v10.14.1.pdf

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events