Ferrofish er klar med opdateret version af populær AD/DA converter

Med fem succesfulde år på bagen er Ferrofish’s A32 32×32 kanals AD/DA nu klar i en opdateret version:

A32pro og A32pro Dante.

Konverteringen foregår, som på den tidligere A32, i blokke af 8 kanaler til og fra elektronisk balancerede analoge Dsub25, MADI, ADAT/TOSLINK optisk og Dante (kun på A32pro Dante versionen). Ydermere er der mulighed for udvidelse med singlemode fiber port, såvel som extra DSP power option til interne processering.

Udover det åbenlyse finish facelift er platformen gearet op med state-of-the-art konverterteknologi fra ESS Tech, touch screen og to høretelefon-outputs på fronten, analogt stereo output på bagpanelet, samt mulighed for GPIO-kontrol og fuld styring via den nye Ferrofish RemoteFish app (tilgængelig i både iOS og Windows versioner).

Levering forventes i løbet af foråret 2022. Stay tuned!

PR_A32pro_A32pro_Dante_PDF

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events