Uanset, om du er en garvet lydtekniker eller ny i faget, så går udviklingen i vores verden hurtigt. Derfor er det altid vigtigt at holde sig skarp og helt opdateret på de seneste teknologier, produkter og muligheder inden for lydproduktion.

Nogle gange er der tale om innovative teknologier, som kommer ud i form af helt nye produkter, og andre gange kan eksisterende produkter have fået firmware- eller softwareopdateringer, der åbner for nye muligheder på scenen, i studiet eller andre steder, hvor den gode lyd er essentiel.

Det kan også være en rigtig god idé at høre om, hvordan andre lydfolk i branchen arbejder, eller blot mødes med ligesindede, som gerne deler ud af deres baggrundsviden om anvendelsesmuligheder, tanker og tips i forhold til udstyr og tilgang til de daglige opgaver.

Vi har samlet et overblik over alle kurser, workshops og seminarer, som vi mener er relevante for dig, der arbejder i lydbranchen. Den giver dig et hurtigt overblik over, hvor og inden for hvad du kan få tanket ny viden op i den nærmeste fremtid.

Husk, at vi opdaterer den løbende, så kig endelig forbi jævnligt for at se, om der skulle være kommet nye vidensaktiviteter på programmet.

Se kursus-, workshop- og seminaroversigten her