Svalegangen i Aarhus – et alsidigt teaterrum

Da Svalegangen skulle totalrenoveres, åbnede muligheden for at indrette teaterrummet, så det blev mere transformerbart, hvilket stillede krav til et nyt lyssystem. Den nye indretning giver mulighed for at bryde konventionerne og eksperimentere med nye udtryksformer.

View Case Study

d&b Soundscape med Imogen Heaps Mycelia Tour

Da Imogen Heap gæstede Danmark i Teater Bremen med sin Mycelia-tour i efteråret 2019, havde hun flere tricks oppe i ærmet, end man normalt oplever i liveproduktioner. Med 360 graders styring af lydkilder har hun taget skridtet videre i forholdet mellem kunst og teknologi.

View Case Study

Vellyd til eleverne på Klejtrup Musikefterskole

Et nyere og flytbart system fra d&b’s Y-serie har erstattet et ældre system fra C-serien i Klejtrup Musikefterskoles store sal. Det gamle system har samtidigt fået nyt liv i en nyopført mindre koncertsal til glæde for både elever og gæsteoptrædende.

View Case Study

Supersonic post produktion med M&K Sound

Det summer af kreativitet og flittige ører i Supersonics maskinrum. Hvad end det drejer sig om manuskriptskrivning, voice-over, colour-grading, sound design, musikkomposition, live tracking af bands, foley, ADR, så sker det her – blandt andet med et M&K Sound 5.1 surround setup.

View Case Study

Primacoustic-løsning til Genelec

Når dine produkter er højttalere – og du gerne vil præsentere dem bedst muligt, så skal rummet, de er installeret i, leve op til den samme høje standard som højttalerne selv. Her kommer Primacoustic paneler ind i billedet med en elegant akustisk regulering.

View Case Study