Er du teknisk ekspert i lydsystemer? Har du en skarp sans for kvalitet og detaljer, og kunne tænke dig at arbejde med rådgivning inden for lyd?  Så er dette job måske lige noget for dig!

Vi søger en dygtig og dedikeret teknisk rådgiver med en skarp sans for kvalitet og detaljer til vores tekniske team i Alfa Audio.

Din viden om lyd og akustik vil blive afgørende, når du som en del af vores team får en central rolle i at rådgive vores kunder, optimere systemer og designe skræddersyede løsninger til forskellige typer professionelle venues. Vi er et lille team, så du vil også skulle være parat til at dække ind og give en hjælpende hånd med forefaldende opgaver, som falder udenfor dine kerneopgaver.

Hvem er vi?

Alfa Audio yder rådgivning indenfor lyd og akustik og skræddersyr komplette løsninger til typer af venues, som f.eks. teatre, koncerthuse, skoler, kirker og konferencecentre. Derudover forhandler vi en række highend produkter inden for pro audio, som spænder alt fra komplette lydsystemer og netværksløsninger til mikrofoner og studieudstyr. Kvalitet og troværdighed er vigtige ledetråde for os, både internt og i forhold til vores kunder og leverandører, da vi har ambitioner om at være dem, der yder den bedste rådgivning i branchen.

Jobbet:

Din kommende titel afhænger af dine kompetencer og interesser, men stillingen vil primært indebære, at du skal kunne rådgive vores kunder, så de får den rigtige løsning.

Da vi er et lille team, hvor vi i dagligdagen hjælper hinanden, er det vigtigt, at du er nysgerrig og villig til at udvikle dine færdigheder inden for f.eks. marketing og salg. Vi forventer ikke, at du er ekspert i det hele, men vi efterlyser en, der kan se sig selv i følgende opgaver:

Ansvarsområder:

  • Teknisk support og rådgivning af kunder
  • Design og opbygning af skræddersyede lydsystemer og løsninger
  • Ordrehåndtering, udarbejdelse af tilbud og salg.
  • Udvikling og afvikling af seminarer og kurser om lyd

Kvalifikationer:

  • Teknisk baggrund inden for professionel lydteknik, elektronik eller relaterede områder
  • Erfaring med højttalersystemer, akustik og lydoptimering
  • Evne til at diagnosticere og løse tekniske udfordringer (også uden brug af gaffatape og WD40)
  • Kreativ tænkning og evne til at designe unikke løsninger
  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner

Vil opfordrer dig til at søge jobbet, selvom du måske ikke kan tjekke alle punkter af på listen – for måske har du en super power, vi ikke anede, vi har brug for.

Vi tilbyder

En fleksibel arbejdsplads, hvor der er plads til at udvikle sine kvalifikationer og dygtiggøre sig i forskellige retninger. Det vil være muligt at deltage i konferencer og messer løbende – både som repræsentant for Alfa Audio, og for at være med til at spotte nye tendenser og løsninger.

Vi søger primær en fuldtidsansat medarbejder, men vi kan være fleksible i forhold til arbejdstid og vilkår. Lønnen aftales nærmere ud fra kvalifikationer og erfaring.

Har du spørgsmål, så kontakt direktør Lars Frederiksen på lars@alfaaudio.dk eller 87 36 24 01. Er du klar til at sende en ansøgning vores vej, så send den sammen med dit CV til info@alfaaudio.dk.

Ansøgningsfrist: 20. september 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig!