d&b audiotechnik lancerer en helt ny installationsserie kaldet The White Series. Den hvide serie som kan fås i alle farver, er designet til visuel, fysisk, akustisk og elektrisk integration i fast installerede systemer og er beregnet til installation i miljøer, der ikke er bestemt af turné specifikationer, som det ellers er almindelig i mange sammenhænge. Serien består af to linier, XS-linien og XA-linien, hvor S står for ”Standalone og A for Arrayable. Begge linier med meget kompakt højttalere fra og matchende subwoofere, og med samme krævende kvaliteter som de etablerede d&b-produkter. Akustisk producerer de en ensartet neutral lyd, og kombineret med diskrete monterings løsninger er mulighederne omfattende, hvad enten der er tale om indendørs eller udendørs installationer. Alle seriens enheder drives af enten d&b D6 eller d&b D12 forstærkere, der sammen med d&b Remote Netværket giver kontrol og overvågning af en lang række af systemets funktioner eller integration i andre medie kontrol miljøer, såsom f.eks AMX eller Crestron

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events