Konference og mødelokaler

Lydsystemer til virksomheder

Vi leverer lydsystemer til konferencecentre, mødelokaler og andre venues, hvor der både er behov for god taleforståelighed og for stabile, driftssikre løsninger, der kan integreres nemt med andet AV-udstyr.

Vi leverer komplette lydsystemer til virksomheder, der har behov for et stabilt lydsystem til alle typer af til mødelokaler, konferencesale og auditorier mv.

Vores udvalg af lydudstyr til virksomheder dækker alle tænkelige behov, hvor udgangspunktet er, at vi tilpasser løsningen ud fra rummets størrelse og akustiske forhold. Er der behov for akustisk regulering, har vi bred erfaring i diskrete løsninger, der tager højde for arkitektoniske forhold.

Uanset om det er et mødelokale eller en stor konference, vægter vi høj taleforståelighed og nem integration med andre AV-løsninger, hvor vi tilpasser højttalere, forstærkning, mikrofoner og outboard til de fysiske rammer.

Vi forstår vigtigheden af enkelhed og brugervenlighed. Derfor er vores lydudstyr driftssikkert, intuitivt og nemt at betjene –  og ikke mindst lyder det godt!

Vi vil så gerne høre fra dig

Ønsker du rådgivning , så hiv fat i os! Vi er altid klar til en snak.

Giv os et kald på +45 70 277 300 eller send en mail til info@alfaaudio.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events