Teatersalen MCH Herning Kongrescenter

Line Array til teatersal

Teatersalen, som er en del af Messecenter Herning har investeret i et  line array PA-anlæg fra d&b audiotechniks Monitor Pro med Array-processering, for at optimere lyddækningen i salen. Monitor Pro med Array-processering er med til at kontrollere og forfine lyden samt give en ensartet lyddækning, så publikum stort set får samme lydoplevelse, uanset hvor de befinder sig i salen.

d&b’s line array processering er et effektivt værktøj til at konfigurere højttalersystemer i større lokaler, da det gør det er muligt at styre lydniveauerne ved hjælp af digital signalbehandling (DSP) og forme lydoutputtet fra hver enkelt højttaler for derved at opnå en  jævn og ensartet lydfordeling i hele lytteområdet.

Array processeringen er også blevet brugt til at justere retningen af lyden, så uønskede refleksioner er blevet minimeret. mens frekvens- og faseoptimering er blevet brugt til at skabe en afbalanceret og naturlig lydgengivelse.

Med sine 1029 siddepladser er Teatersalen en af Danmarks største scener og er således et vigtigt kulturelt knudepunkt i Midtjylland.

Læs mere om projektet i AV Magasinet.

Tech specs

d&b audiotechnik

  • Y-line array: 8  Y8 og 8 Y12
  • 8 V-subs
  • D20 & D80 amps

Find detaljerede tech specs for Teatersalen MCH Herning Kongrescenter her.

Relevante produkter

Kurser og seminarer

Vi holder løbende kurser, demoer og seminarer om lydproduktion og nye produkter  – og oftest er de gratis. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have direkte besked, når der er nyt i kalenderen.

Se kommende events

Vi vil så gerne høre fra dig

Ønsker du rådgivning , så hiv fat i os! Vi er altid klar til en snak.

Giv os et kald på +45 70 277 300.

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events