Kontakt os

Professionelt lydudstyr er ikke billigt.
Det kan vi lige så godt være ærlige omkring.

Derfor vil vi frygtelig gerne have, at du giver os et kald og beskriver dine behov, da vi gerne vil sikre os, at du vælger den rigtige løsning – uanset om du er på jagt efter et komplet lydsystem eller blot har brug for udstyr.

 

Alfa Audio
Elkjærvej 2A
8230 Åbyhøj

Tlf 70 277 300
info@alfaaudio.dk

Vi er Alfa Audio

Det er os, du skal have fat i, hvis du har brug for rådgivning inden for professionel lyd og akustik.

Er du ikke på udkig efter noget specifikt men blot har tekniske spørgsmål eller brug for support, er du også altid velkommen til at give os et kald eller sende en mail.

Du kan også kigge forbi vores kontor i Åbyhøj. her har du også mulighed for at prøve kræfter med d&b audiotechnik Soundscape i vores showroom.

Giv gerne besked, inden du dukker op, så vi kan have kaffen klar!

Lars Baun Frederiksen

Direktør
Tlf. 70 277 300
lars@alfaaudio.dk

Siden Lars i starten af 80’erne startede som lydmand for Østjydsk Musikforsyning, har han beskæftiget sig med lydformidling i bred forstand. Gennem sin karriere har han arbejdet som konsulent for danske musikscener – herunder Roskilde, Midtfyns, Tønder og Skanderborg festivaler samt med anlægsstøtte til danske spillesteder for Statens Musikråd.

12 år var Lars at finde som tekniker i Musikhuset i Aarhus, mens han sideløbende i fritiden skruede på knapper på diverse turnéer. I 2003 blev han teknisk supporter i Danmark for d&b audiotechnik. Dedikationen til deres løsninger har han ført videre i Alfa Audio og er nok den største danske kapacitet, når det kommer til support og viden omkring d&b audiotechnik.

Torsten Matthiessen

Teknisk konsulent
Tlf. 81 745 745
torsten@alfaaudio.dk

Torsten har næsten 30 års erfaring i musikbranchen med forskellige kasketter på: Musiker, komponist og arrangør, grejnørd, producer og tekniker i eget lydstudie, underviser, små 10 år som sælger i 4Sound, Aarhus C og nu altså pro-audio konsulent for vores kunder.

Torsten supporterer og rådgiver vores kunder om en lang række produkter, herunder DPA Microphones, d&b audiotechnik, K-array, Radial, D.W. Fearn, Maselec, EM Acoustics, Ferrofish, 10eazy og Sommercable.
Når der ikke står ”audio” på skemaet krydrer Torsten fritiden med jagt, fiskeri, madlavning og rejser.

Rasmus Valentin

Teknisk konsulent
Tlf. 27 21 06 98
rasmus@alfaaudio.dk

Rasmus har en lang baggrund i livebranchen som både systemtekniker og turnerende lydtekniker. Han er uddannet i musikproduktion fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og har mangeårig erfaring med systemdesign, rigging og tuning af d&b audiotechnik’s systemer.

Gennem de seneste små 20 år har Rasmus turneret i både ind- og udland med nogle af de største danske artister.

Han har base i hovedstadsområdet og leverer en nærværende service til vores kunder på Sjælland – i særdeleshed når det kommer til Digital Audio Denmark, SSL Live pulte og d&b audiotechnik.

Fróði Vestergaard Dam

Teknisk konsulent
Tlf. 87 36 24 04
frodi@alfaaudio.dk

Froði er Alfa Audios nordatlantiske mandat. Bag færingens rolige ydre gemmer der sig en særdeles effektiv kapacitet af nærmest superhelteagtig karakter, som blandt andet kan tilskrives en uddannelse som elektronikingeniør fra Aarhus Universitet.

Fróði kan fikse alt. Ja – ALT! Alt lige fra højttalere og lyspaneler over komplekse netværkssystemer, til IT-systemer og custom-løsninger til styring af hvad som helst. Han er ydermere særdeles habil systemtekniker. På listen over Fróðis spidskompetencer er d&b audiotechnik, Vokkero intercom, Luminex netværk switche, Ferrofish convertere, Waves CA processors og Sommer Cable.

Jannie Krabbenhøft

Koordinator
Tlf. 70 277 300
jannie@alfaaudio.dk

Hele sit liv har Jannie holdt folk i ørerne og, som ordsproget siger, øvelse gør mester! Jannie holder rede i alle trådene i forbindelse med kreditorer, debitorer, varerind- og udleveringer, kunder og medarbejdere.

Jannie er uddannet litograf, men har i et lille årti været beskæftiget med koordinering bag scenen i ind- og udland: Assistent stagemanager på to engelske musicaltours, produktionsassistent på Roskilde Festival i flere år, forestillingsleder og regissør på et utal af forestillinger på Aarhus Teater, producerassistent i Filmbyen i Avedøre, crew i Rytmisk Musik Forening og meget, meget mere.

Steffen Lind Sørensen

Teknisk konsulent
Tlf. 87 36 24 03
steffen@alfaaudio.dk

Steffen er uddannet lydtekniker på konservatoriet og har gennem mange år arbejdet bag FOH-pulte på liveproduktioner samt i studiet, hvor han har oparbejdet en bred forståelse for lydproduktion.

På en hidtil hemmeligholdt lokation i midten af Jylland, brugte han sine første spæde år i en kravlegård bag et Yamaha trommesæt.
Steffen er til daglig at finde på kontoret i Åbyhøj, hvor han supporterer vores kunder og samarbejdspartnere.

 

Kurser og seminarer

Vi holder løbende kurser, demoer og seminarer om lydproduktion og nye produkter  – og oftest er de gratis. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have direkte besked, når der er nyt i kalenderen.

Se kommende events

Seminar hos AlfaAudio

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events