Kurser og events

Vi mener, videndeling er nøglen til, at vi kan blive bedre til at anvende den eksisterende teknologi, men også til at videreudvikle den måde, vi tænker og arbejder med lyd.

Uanset, om du er en garvet lydtekniker eller ny i faget er det vigtigt at holde sig opdateret på de seneste teknologier, produkter og muligheder, hvis du vil forrest i bussen.

Nogle gange kommer der nye produkter på markedet, som kræver en introduktion. Andre gange kan eksisterende produkter have fået firm- eller softwareopdateringer, der åbner for nye muligheder på scenen, i studiet eller andre steder, hvor god lyd er central.

Derfor har vi lavet en samlet oversigt over kurser, workshops, seminarer, events og messer, som vi mener er relevante for dig, der arbejder med lyd – også kurser, som vi ikke selv er arrangør af.

Hold dig opdateret!

Vi opdaterer løbende oversigten. Men husk lige at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk får besked, når der er nye arrangementer i kalenderen.

Det er i udgangspunktet gratis at deltage i vores egne arrangementer, medmindre andet er nævnt. Transport, ophold m.v. skal du dog typisk selv afholde. Er kurset fuldt booket, er det muligt at blive skrevet på venteliste. Send en mail til info@alfaaudio.dk eller ring 70 277 300, hvis du har spørgsmål eller brug for mere info.

Kommende kurser og arrangementer

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events