Behovet for måling
De senere år har begrebet “dB grænser” stille og roligt bredt sig til en lang række spillesteder og festivaler og andre arbejdsmiljøer i Danmark. Samtidig kræves måling af disse. 


Systemet

10EaZy er et dB målingssystem bestående af kombineret hardware og software. Med dette prisvenlige system kan du på en let og overskuelig måde overholde gældende arbejdsmiljø regler hvad angår alt fra spillesteder, tourneer mv.

 

Oplevelsen
Et 10EaZy system hjælper jer til at give publikum, såvel som personale, en god oplevelse uden høreskader og andre ærgelige hændelser. 

 

Brugervenlighed
Med en brugerflade rettet specifikt mod slutbrugeren er det således nemt at betjene, hvad enten man er barchef, bygningsleder, lydtekniker eller DJ. Brugervenligheden kombineret med standarden IEC61672 og nøje logning af måleresultater, sætter dermed baren for hvad man kan forvente af et moderne målesystem.

 

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events