Digital Audio Denmark’s nye centerpiece har være in-the-works i en rum tid, men nu har vi endelig fået lov til at løfte sløret for den. DAD AX Center. Umiddelbart er det alle CORE 256’ens funktionaliteter med mulighed for udvidelse, som det er kendt fra AX32 og AX64. Et 256 I/O Thunderbolt interface med 64 kanalers onboard coaxial MADI, 256 I/O via Dante og 16 i/o via ADAT-optiske tilslutninger. Men det er ikke alt. Med indstikskortene fra AX32/AX64 kan der tilføjes f.eks. 16 ekstra mic-inputs eller 16 line outputs. Eller 8 af hver – eller noget helt fjerde. Der nævnes i flæng; mere MADI, mere Dante, AES og SDI.

Nå ja – så har designeren hos DAD da også lige smidt to onboard micpre’s og to høretelefon-forstærkere oven i hatten – og speaker processering til f.eks. Dolby ATMOS. Kvaliteten er, som alt andet fra DAD, uden sidestykke.

Nyt centerpiece i tracking-studiet? I mastering-suiten? Ultrakompakt location recording setup? ATMOS-mix? Virtual soundcheck? Der er nærmest ingen begrænsninger – just add talent!

Interesseret i mere inspiration som i denne artikel?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events