Naostage stage tracking er nu i sortimentet

I en verden hvor liveoptrædener bliver stadig mere komplekse og teknologisk avancerede,  er stagetracking udstyr efterhånden begyndt at blive mere udbredt til både teater, koncerter og under TV produktioner til at skabe dynamiske og præcist koordinerede shows, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Franske Naostage er en ung virksomhed, der har dedikeret sig til at udvikle og producere et trackingsystem, der skiller sig ud ved sin brug af avanceret 3D-sensorteknologi til at spore performere på scenen uden behov for bærbare enheder. Det gør systemet yderst fleksibelt og anvendeligt på mange typer af venues. Systemet har allerede gjort sig bemærket på alt fra festivalen Transmusicales til esportsturneringen Trackmania Cup. Men mindre kan også gøre det.

Deres produkt går under navnet K System og er ikke blot udviklet til præcist og stabilt at følge positioner i realtid selv ved hurtige bevægelser og mange elementer på scenen. Det er også udviklet til at være nemt for brugeren at konfigurere og betjene, hvilket gør det yderst fleksibelt og  skalerbart i forhold til forskellige produktioner. Det kan, med andre ord, tilpasses en bred vifte af venues, fra små teatre til store koncertsale og skaleres i forhold til antallet af performere og tekniske behov.

K System er selvfølgelig oplagt at anvende sammen med d&b audiotechniks Soundscape, men det giver også rigtig god mening at integrere i mere konventionelle lyd-setups, hvor der er behov for præcision i mixet i forhold til scenepositioner og andet teknisk udstyr. K System er et optimalt bindeled mellem forskellige tekniske enheder, der gør det muligt at automatisere komplekse lys- og lydscenarier, hvilket er med til at sikre en høj præcision under afviklingen og samtidig minimerer risikoen for fejl.

Ønsker du at høre med om K System, så hiv fat i os på info@alfaaudio.dk eller giv os et kald.

Andre nyheder

Kurser og seminarer

Vi holder løbende kurser, demoer og seminarer om lydproduktion og nye produkter  – og oftest er de gratis. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have direkte besked, når der er nyt i kalenderen.

Se kommende events

Vi vil så gerne høre fra dig

Ønsker du rådgivning , så hiv fat i os! Vi er altid klar til en snak.

Giv os et kald på +45 70 277 300 eller send en mail til info@alfaaudio.dk.

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events