10EaZy

10EaZy har specialiseret sig i hardware og software inden for måling af lydtryk, der gør det nemmere at holde øje med lydniveauet og holde sig inden for de tilladte niveauer i alle typer af venues.

10eazy er et lydtryksmålingssystem udviklet i Danmark af lydteknikere til lydteknikere. det har dog med tiden fundet anvendelse i mange  andre sammenhænge, så som på skoler og i daginstitutioner.

I stedet for at agere politimand over for den ansvarlige for lydniveauet, har SG Audio udviklet en løsning, der rent faktisk er et stykke værktøj, som ikke blot siger fra, når lyden er for høj. Det advarer også i god tid og  giver grønt lys, hvis der stadig skulle være luft til kraftigere passager i en performance.

Med en kombination af kalibreret hardware og software, er 10eazy et yderst stabilt og pålideligt integreret system, man kan stole på er retvisende, selv når der laves et hurtigt setup på en fremmed PC. Målinger kan således nemt og ukompliceret bruges til at dokumentere og monitorere lydniveauer i en hvilken som helst situation.

Selvom 10eazy primært er tiltænkt til at holde snor i FOH-teknikeren i forbindelse med afvikling af koncerter, er det bestemt ikke kun her det er effektivt – også vedvarende støjgener på byggepladser, i diskoteker og i skoler og institutioner kan dokumenteres og reguleres med et 10eazy-system.

10Eazy har udviklet forskellige typer af systemer, der egner sig til forskellige typer af brug.

Produkter

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt om produkter, kurser og events